Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Ezen az oldalon mindenki felajánlhat és kérhet.

 

Ha valakinek van olyan cucca amit már nem használ, akár ruha,bútor stb. azt itt felajánlhatja.

 

 

Ezzel is segíthetünk másoknak és miért ne tegyük ha van rá lehetőségünk.

 

Akár hozzászólásban akár az email címen is lehet írni.

 

 

Köszönjük !!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

missgraceuye@gmail.com

(missgraceuye@gmail.com, 2013.11.05 21:34)

Ön üzletember vagy nő ? Ön a pénzügyi , bármilyen stressz , vagy nem
van szüksége alapok elindítja a saját vállalkozás ? Szüksége van , hogy rendezze
az adósság kölcsön vagy fizeti ki a számlákat , vagy kezd egy szép üzlet ? van
Van egy kis hitel pontszám , és számos nehézséggel kell megküzdenie Ahhoz, hogy a hitel
a helyi bankok és más pénzügyi intézmények ? Szüksége van egy hitel vagy
bármilyen okból finanszírozás .

Mint például :
a ) Személyi Kölcsön , Business Expansion .
b ) Business Start -up és oktatás .
c ) adósság konszolidáció .

Kínálunk hitelek alacsony kamatláb 3%-os , és a nem hitel ellenőrzés , akkor
kínál személyi kölcsön, adósság konszolidációs hitelt , kockázati tőke,
üzleti hitelek , az oktatás kölcsön, lakáshitel vagy " kölcsön bármely okból ! ".

Az érdekelt személy töltse ordít információ : Az Ön neve : ........... mennyiség
Szükséges : ........... Hitel Időtartam: ........... Telefonszám : ............
Ország : ............... Sex ..................

Megjegyzés : Bármely érdekelt pályázóknak meg kell kap vissza nekünk e-mailben
További információt a hitelprogram .

Név: Walter Benson
Email keresztül : missgraceuye@gmail.com

Köszönöm a megértést , hogy a kapcsolat , mint várjuk

Üdvözlettel
kezelés

Ucházet se o rychlý a pohodlný úvěr splatit účty

(chrs huston, 2013.11.05 08:37)

Jelentkezés egy gyors és kényelmes hitel fizeti ki számláit, és hogy egy új finanszírozási a projektek legolcsóbb kamatláb 3%-os. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma via: eagleloanfinance@hotmail.com a hitelösszeg szükség, mert a minimum hitel ajánlatunk 1,000.00 bármely választott hitel amount.I vagyok hiteles, regisztrált és legit lender.You kapcsolatba velem ma, ha érdekelt abban, hogy az hitel, várjuk további információt a hitel folyamat, folyamat, mint a hitelfeltételek között, és hogy a hitel kerül át az Ön számára. Szükségem van a sürgős választ, ha érdekel.

hitel ajánlat

(Mr.Austine, 2013.11.04 19:00)

Üdvözlet,
Én vagyok Mrs. Mary Austine akkreditált pénzt hitelező, ajánlom hitel minden személy számára, szüksége van egy hitel vagy finanszírozási bármilyen okból, mint például a személyi kölcsön, üzleti hitelek, hitel, beindításának hitel, diákhitel, adósság konszolidáció? bármilyen típusú hitel, lépjen kapcsolatba velünk: austineleorand82@gmail.com vagy austineleorand@mail.ru, és töltse ki a hiteligénylést adatbázisban alábbi küldhet a hitelképessége.

INFORMÁCIÓK hitelfelvevők.
Az Ön neve:.
A kölcsön összege kérés:
A kölcsön futamideje:.
A cél a hitel:
A kérelmező címe:
foglalkozás:
Tartózkodási hely:
ország:
ország:
Nem:
életkor
Mobile ..
jövedelem:

Köszönjük, várjuk a sürgős válaszolni.
Mr.Austine Leorand

13 st.dell-well st.

(beverlymore, 2013.11.04 04:03)

Good day Sir/Ma,
I am Dr Dan Luck, And i do work under a loan firm KNOW AS BEVERLY MORE LOANS INVESTMENTS!!! And this firm was established in 1983,As it was registered manually by the federal government. AND SINCE THAN WE HAVE BE GIVING OUT LOANS TO INDIVIDUALS BY MEETING THEM ONE ON ONE OR THE CLIENT COMING DOWN TO MY COUNTRY WHICH WAS SO EXPENSIVE FOR SO MANY OF MY CLIENTS.But recently we discovered that there are so many FAKE LOAN LENDERS AND SCAMMERS ONLINE THAT DO SCAM PEOPLE OUT OF THERE HARD END MONEY,ALL IN THE NAME THAT THEY ARE LOAN LENDERS THAT THEY CLAIM TO BE BUT ALL ARE SCAMMERS AND FRAUDSTERS. THIS HAS REALLY BROUGHT BAD NAME TO THIS LEGITIMATE AND REPUTABLE LOAN FIRM.So because of this we decided to take or order for lending certificate from the federal government to START GIVING OUT LOANS ONLINE,I MEAN ON NET,IRRESPECTIVE OF YOUR COUNTRY AND LOCATION IN THE WORLD. So i Dr Dan Luck, Working under BEVERLY MORE LOANS INVESTMENTS!! Have come to put away that impression that is IN EVERYONE'S MIND THAT THERE IS NO LONGER REPUTABLE LOAN LENDERS ONLINE OR ON THE INTERNET!!BEVERLY MORE LOANS INVESTMENT IS HERE TO PROVE IT WRONG NOW.INDIVIDUALS IN NEED OF LOAN THAT HAS BEEN SCAMMED AND THE ONES THAT HAS NOT BE SCAMMED SHOULD SEND THERE CONTACTS TO US VIA EMAIL SO AS WE CAN TELL AND START WITH THE LOAN PROCEDURE AT ONCE;beverlymoreloans@hotmail.co.uk for application for any kind of loan and amount.

13 st.dell-well st.

(beverlymore, 2013.11.04 04:02)

Good day Sir/Ma,
Here again is another kind of description about this loan firm called Beverly More loans Investment, I am working here and i Dr Dan Luck is the Chairman of financial department in this loan firm and i respond to incoming and outgoing mails that come in regards to needing a loan from this loan firm. We are international financial company and we are offering loans to interested persons for any purpose. We offer both Educational loans, Agricultural loans, Personal loan,Construction loans, Start-up funding, Real estate loans, Investors loans, Mobile home loans,Debt free loans,Expansion/purchase loan e.t.c to any persons and company that is interested in this reputable loan firm know world wide. So everybody out there that need financial help in form of loan that have been turned down by banks or other lenders because of your credit rate, Our company is here to assist you. We also work with Brokers who are capable of referring applicants to us and we pay them each month depending on the number of persons they refer to us a month. If you need a loan of any kind, do contact us through this email address:beverlymoreloans@hotmail.co.uk for your loan. Note all in need of loan form this reputable loan firm, We grant loan to those that are serious / ready to acquire loan and also if you are applying for a loan here you must be a Christian or a Muslim, As we grant loans to those that have sincerity in them.

afl@3mail.ie

(Aeon alapok Limited ®, 2013.11.03 22:52)

Ez egy privát kölcsön online a hitelek kamatláb 2%-os, és lehet kapni ezeket a kölcsönöket:
Business .....
Személyesen .....
Auto .....
Ház .....
Kínálunk hitelek 20.000 50 millió Dollas. Írjon nekünk most, ha érdekli a hitel Kapcsolatfelvételi:
Aeon alapok Limited ®
Email: afl@3mail.ie

johannbaird@gmail.com

(Mr Calvin, 2013.11.01 23:48)

Jó napot,
Én vagyok a regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket a cégek, akiknek szükségük van, hogy frissítsék a pénzügyi helyzetét a világ minden tájáról, és nagyon minimális éves kamatok olyan alacsony, mint 3%-os egy év alatt és 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € a € 100.000.000. Az érdekelt személy fel velünk a kapcsolatot e-mailben: calvinkingloanmanagementfirm@gmail.com

hitel ajánlat

johannbaird@gmail.com

(Mr Calvin, 2013.11.01 23:46)

Jó napot,
Én vagyok a regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket a cégek, akiknek szükségük van, hogy frissítsék a pénzügyi helyzetét a világ minden tájáról, és nagyon minimális éves kamatok olyan alacsony, mint 3%-os egy év alatt és 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € a € 100.000.000. Az érdekelt személy fel velünk a kapcsolatot e-mailben: calvinkingloanmanagementfirm@gmail.com

hitel ajánlat

sugarmum04@gmail.com

(Mr Anderson, 2013.11.01 10:19)

Hogy egy hitel ma alacsony jelentkezz most kölcsönöket adni a 3%-os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság . Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek , ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

hitel ajánlat

Plot 55, Garki, Abuja Federal Capital Territory. Nigeria

(STEVE OWEN, 2013.11.01 09:14)

Hello! Ön a tartozás? Voltál már elutasították a hitelt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön, UT megtakarítások és a hitelek egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az embereknek, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3%-os fel velünk a kapcsolatot e-mailben: utsavings.loans@gmail.com . És adja meg nekünk a következő információkat:

Teljes nevek .........:
Ország ..........:
Állami ..........:
Sex ..........:
Kor ..........:
Lakcím ..........:
Személyi Telefonszám ..........:
Foglalkozás .............:
Havi jövedelem ..........:
Hitel összege Szükséges ..........:
Célja a hitel ..........:
Hitel Időtartam ..........:

smithroy2993@gmail.com

(Smith Roy, 2013.10.31 07:38)

Én Mr.Smith Roy, a törvényes és a jó hírű pénzt hitelező. Mi hitelnyújtásra ki rászoruló személyek pénzügyi támogatást adunk hitelt az emberek, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, a befektetők az üzleti.
Voltál már keres hitelt? még nem kell aggódni, mert akkor a megfelelő helyen adok kölcsön alacsony kamatláb 4%-os, így ha szüksége van egy kölcsön azt akarom, hogy csak keressen meg ez alapján az e-mail cím: (smithroy2993@gmail.com )

INFORMANTION SZÜKSÉGES FROM YOU ..

Teljes nevek ............
Ország .............
Állami ..............
Sex .............
Age .............
Lakcím ..............
Személyi Telefonszám .............
Otthoni telefonszám ..............
Havi jövedelem .............
Hitel összege Szükséges .............
Hitel Időtartam ..................

paulclark.loanfirm01@inbox.lv

(Mr Paul, 2013.10.30 20:27)

Ajánljuk ezt a kölcsön alacsony kamatláb nem biztosíték a lehetőség, kínálunk egy minimális tízezer dollárt húszmillió dollárt maximum, és a legfeljebb 25 éven legfeljebb 3 munkanapon belül, hogy a teljes kérelem csak komoly vevők fel a kapcsolatot velünk, kérjük minden ügyfél, aki fel velünk a kapcsolatot az a 100%-os garanciát jóváhagyásra. További információért kérjük, írjon nekünk: paulclark.loanfirm01@inbox.lv
Üdvözlettel,
Mr. Smith Williams
Vezérigazgató / MD

johnscottloaninvestment@gmail.com

(Dr john scott, 2013.10.30 18:06)

Helló , Keres egy kölcsön lehet indítani egy vállalkozást , vagy fizeti ki a tartozást , akkor keres egy karácsonyi hitel , vagy bármilyen típusú hitel , hogy megoldja a problémát , akkor jó megbízható hitel cég, ahol tudod, hogy álmaid throungh , ezért ha igen igen , e-mailben , johnscottloaninvestment@gmail.com

Javasoljuk, hogy töltse ki és küldje vissza az alábbi részleteket ..

Az Ön neve: ______________________
Az Ön címe : ____________________
Az Ön országa : ____________________
A Foglalkozás: __________________
A hitel összege szükség: ______________
Term : ____________________
Jövedelem : __________________
Mobil: ________________
Kért-e a kölcsön előtt : ________________
Ha kérte a hitel előtt , ahol kezelik őszintén ? ahol
A cég székhelye ? ...


Törvény gyors és kijutni a pénzügyi stressz , rendetlenség és nehézségek a kapcsolatot Dr. John Scott Pénzügyi szolgáltatások ma e-mailben :
johnscottloaninvestment@gmail.com . Meg kell kezelni a legjobb erőforrásaink , amíg nem kap ez a forrásokat át, a fiókba ,
és a gyors és gyors választ , hogy milyen gyorsan kapja meg a hitelt . Késedelem nélkül Pályázzon a legjobb és legegyszerűbb
Kölcsön itt velünk . Kérjük, küldje el nekünk e- mailben : johnscottloaninvestment@gmail.com

Üdvözlettel
Dr. John scott

Jelentkezés egy gyors és kényelmes hitel fizeti ki számlá

(chrs huston, 2013.10.28 21:52)

Jelentkezés egy gyors és kényelmes hitel fizeti ki számláit, és hogy egy új finanszírozási a projektek legolcsóbb kamatláb 3%-os. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma via: eagleloanfinance@hotmail.com a hitelösszeg szükség, mert a minimum hitel ajánlatunk 1,000.00 bármely választott hitel amount.I vagyok hiteles, regisztrált és legit lender.You kapcsolatba velem ma, ha érdekelt abban, hogy az hitel, várjuk további információt a hitel folyamat, folyamat, mint a hitelfeltételek között, és hogy a hitel kerül át az Ön számára. Szükségem van a sürgős választ, ha érdekel.

remény

(eniko.078@citromail.hu, 2013.10.28 16:45)

Négy gyermekeket nevezem értük élek küldök ők életnek.ellehetetlenítet helyzetben élűnk nem találok kiutat mint segitséget kérni.3 vonnak 1 lányomnak.szerény imádni valo gyermekek akik nem tehetnek semmiről. Takarítani járok a faluba amit csak lehet meg teszek,rengeteg osszátok nem tudok kijönni viszünk szükiteni csinàl tûzelőnk nincs élelem is alig alig jut.kérem aki teheti segítsen gyermekeim napjaiban pici örömöt hozni.élelmiszerrel tisztotoszerrel játékal bárminek nagyon tudnak őrülni.nagyon szeretnek rajzolni spineanu. Zoltán 16 Ádám 12 Tibike 7 Vikike 6 évesek. Megjártuk már a poklokat csak még ez a kis remény erőit hàtha akad emberi össze fogás némi.segítség. Dobos penészes házban szegénységben élünk le.írni alig tudom mert ezt látni kell átélni h elhigyjék megértsék.köszönöm az idejüket. Enikö. 0630 6288351.eniko.078@citromail.hu

williamsgrouploanfirm@gmail.com

(DR MARK BROWN, 2013.10.28 04:17)

Voltál már keresi a pénzt, hogy befektetni, vagy bővíteni a vállalkozást? Vagy meg kell készpénzkamatokat különböző célokra, és fáradt keresek kölcsönök és jelzáloghitelek? Voltál már elutasították folyamatosan az Ön bankok és más pénzügyi intézmények? Kínálunk hitelek kezdve 5,000.00 a 10000000 és a fenti, a 3%-os kamatláb egy éves. Kérelmezőnek kell 18 év felett. Szolgálatért Cégünk tartalmazza:

  * Személyi kölcsönök (Secure és nem biztonságos)

  * Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
 
   * Befektetési hitel adósság
 
   * Konszolidáció és társai

Vagyunk minősített, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus. Írjon nekünk ma e-mailben: williamsgrouploanfirm@gmail.com

bishopwestmarkloan@gmail.com

(Bishop WEST Mark, 2013.10.27 23:37)

HELLO

Szüksége van egy kölcsönt, hogy vesz egy autót, megszilárdítása terhelés, saját
ház, utazás, hogy egy új vállalkozás a saját, vagy egy kiváló
nyaralás a családdal és a barátokkal ..
Püspök West Mark hitel cég jelenleg ad ki hitelt, 2%-os kamattal
arány, nem biztosíték szó. Hívj vissza Ha érdekel
abban, hogy egy kölcsön segítségével e-mail címem bishopwestmarkloan@gmail.com


Üdvözlettel
  Bishop West

alkalmazni a kölcsön ma

(luis, 2013.10.26 15:54)

Milyen hihetetlen történet az életemben, az én nevem Luis Linda Utolsó szája keresett kölcsön $ 550,000.00 USD aztán alkalmazni a kölcsön az egyik online hitel cég, ahol én voltam csalás körülbelül $ 6,000,00 USD hitelezés az Egyesült Királyságban, de amikor betettem a panaszt jó barátom azt mondta nekem, hogy az egyetlen hely, hogy a hitel az interneten, a cég 100%-os garancia, hogy ha alkalmazzák az üzleti, hogy én, hogy a hitel késedelem nélkül a tranzakció , ezért kérem a cég, ahol tudok én kölcsön a múlt héten, így azt tanácsolom, hogy az emberek, hogy az új út, amely cég a legjobb hely, hogy a hitelek online késedelem nélkül az OK gombra. E-mail: mrskatelisaloanhome1@gmail.com
és ígérem, hogy az élet soha nem marad a régi, én is várja, hogy hallja a saját vallomását.
Mrs Luis Linda

sugarmum04@gmail.com

(Mr Anderson, 2013.10.23 09:03)

Szüksége van egy hitel ? Ha igen, alkalmazni a kölcsön alacsony kamatláb 3%-os , forduljon vissza, most via Email: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) .

georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

(Mr Anderson, 2013.10.23 07:02)

Szüksége van hitel indítani egy vállalkozást? Én vagyok az ügyvezetője Anderson cég kínálunk mindenféle hitel , vállalati hitel , személyi hitel, diákhitel , és az üzleti hitelek , Ha érdekli a kölcsön van , írjon nekünk e-mailben ::: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) .

hitel ajánlat


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81

Következő »