Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Ezen az oldalon mindenki felajánlhat és kérhet.

 

Ha valakinek van olyan cucca amit már nem használ, akár ruha,bútor stb. azt itt felajánlhatja.

 

 

Ezzel is segíthetünk másoknak és miért ne tegyük ha van rá lehetőségünk.

 

Akár hozzászólásban akár az email címen is lehet írni.

 

 

Köszönjük !!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

törökszentmiklos bihariut31

(melinda, 2013.03.12 23:57)

nekemis joljöne asegitség 8 gyereket nevelek magam bámit el fogadnánk és nagyon szépen m egkőszőném tel szám 06702502376

Re: törökszentmiklos bihariut31

(Anita, 2013.03.19 09:17)

Milyen idős és milyen nemű gyermekei vannak?

szolnok inyi

(inyi, 2013.03.18 08:02)

Ha van valakinek felesleges villanyrezsója szívesen elfogadnám.Egy hölgynek szeretném ,aki" hajléktalan" egy garázst bérel,hogy ne az utcán éljen.Ez az egyetlen lehetősége ,hogy főzni tudjon.Nem rég szólt ,hogy elromlott a rezsója,ezért szeretnek neki másikat keresni.Én is szoktam neki segíteni amiben tudok ,de ilyenem sajnos nincs.Ha valaki feltudna ajánlani egyet nagyon megköszönném.
Mindenkinek további szép napot

felsözsolca akác ut 17.3561.

(zorger gyuláné, 2013.03.17 15:29)

én asegitségüket szeretném kérni nagyonnehéz körülményekközöt élek a két fiammal sajnos segélyböl kel megélnünk ami nagyonnehéz sokszor kifizetem aszámlákat már élelemre nem is nagyon marad sokat kel éheznünk .
ha valaki tudna segiteni rajtunk azt nagyon megköszöném.
tel.06209825483

Fejér

(Vicus, 2013.03.06 03:39)

Üdvözletem az Olvasóknak!!Segítséget szeretnék kérni.Négy gyermeket nevelünk szerény ,de elfogadható körülmények között.Sajnos egyre több az olyan dolog amit megvenni nem tudunk.Elromlott az automata mosógépünk ami a gyerekek mellett katasztrófa.(ugy néz ki csapágyas javitható lenne)
Ha lenne egy még használható mosógép és már csak nyüg a számodra légyszives jelezd felém.Továbbá elfogadnánk bármit amit lakásunk javitásához használni tudnánk.(bontott járólap,pvc,ajtók ,ablakok)Ismerj meg minket.Lehet én is tudok segitségedre lenni valamiben.

Re: Fejér

(Vicus, 2013.03.12 15:47)

Nem reméltem tolongást a kommentelők között,de be kell látnom hogy itt is mint sok másik oldalon csak pénzbe mérik a segitséget.De sajnos abból nekünk is kevés van.Szivesebben lennék az adakozók között ha tehetném.Mert kapni jó,de adni még jobb.

szupernagyi8@freemail.hu

(Katika, 2013.03.11 23:05)

Üdv Rokkantnyugdijas vagyok, férjemet januárban mütötték, sajnos nincs pénzünk fát venni,mindent elégettünk már...akinek lehetösége van kérem segitsen.Nagyon kevés jövedelemböl éllünk...Köszönöm

miskolc

(mazsolka@gmail.hu, 2013.03.08 14:45)

Örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt. Bár nagyon félek, h itt is hiába kérek segítséget. :)
A 3 éves kisfiamnak szeretnék ruhákat kérni. 1114-112 es nadrágot és pulóvert.
Felnőtt férfi és női ruhákat és aki tudna jóállapotú (nem tüzelőre való) szekrénysort, konyhai sarok ülőt adni azt elfogadnánk.
Hiába dolgozik a férjem az albibra megy el a pénz. A két kicsi miatt én nem tudok még dolgozni.
Elnézést ha szemtelen a kérésem.
Szívből remélem van aki ezt a kérést meghallgatja és látja.

Köszönöm. Anna

Nem szoktam segitséget kérni, de most muszály

(Icus, 2013.03.06 18:27)

Már tavaly ilyenkor elkezdtem segítséget kérni, de kevés sikerrel. A helyi családsegítőtől kapunk valamennyi segítséget, amennyi a lehetőségüktől telik. De a helyzetünk a tavalyi év óta nem sokat változott. Azóta néhány hónapot dolgoztunk mindketten, de jelenleg egyikőnknek sincs munkája. Folyamatosan járunk be a Munkaügyi Központba és a Polgármesteri Hivatalba, de nem sok eredménnyel.

Amiatt szeretnénk segítséget kérni, mert miután a Munkaügyi Központtól munkanélküli lettem mindenünket elvesztettük. Azóta csak az adósságaink vannak, a családban 6 gyermek van, de közülük kettő már nem velünk lakik, van munkahelyük, és van egy 20 éves fiú, akit kellenne segítenünk a továbbtanulásában, de nem sok lehetőségünk van rá. . Három iskolás gyermekünk van, két tartósan beteg fiú, hála istennek már nagyon sokat javult az állapotuk, de nagyon nehéz volt idáig is, hogy biztosítani tudjuk számukra a biztonságos fedelet a fejük felett, a nyugodt tanulást. Orvosi javasaslatra sportolniuk kell, állandó gyógyszert már nem kell szedniük. Kedvezményes módon járnak kézilabda edzésre, kaptak a családból egy biciklit, azzal is szívesen mozognak. Ennél többet nem tudunk nekik bíztositani. Az elmúlt időben az én egészségem is megrendült, szerencére már jobban vagyok, de elég régóta nem tudom a gyógyszereimet sem kiváltani. Természetesen próbálom tartani magam, de tudom, hogy szükségem lenne segitségre. A férjem egészségével is voltak gondok, de szerencsére már ő is jobban van.

Mindketten munkanélküliek vagyunk, nekem diplomám van, de jelenleg nem sok hasznát veszem, bár 3 hónapra sikerült visszamennem a régi munkahelyemre mint TÁMOP-os ügyintéző, de legutóbb a Tesco-ban dolgoztam, részmunkaidősként. A férjem kömüves, bár abban kevés a gyakorlata, targoncavezető és hőszigetelő. Szívesen járnék Budapestre is dolgozni, igy is bejártam Székesfehérvárra és Veszprémbe is. de jelenleg ott tartunk, hogy még csak egy állásinterjúra se tudnék elmenni, mert nincs útiköltségre pénzem. De ugyanez a helyzet a férjemmel kapcsolatban is, hiába lenne állásajánlat nem tudna elmenni.

Most a napi megélhetés is nagy gondot jelent, albérletben lakunk, első az albérleti díj és a rezsi kifizetése, valamint a gyerekekkel kapcsolatos dolgok. Jelenlegi bevételünk a családi pótlék, 48000,-ft. a férjem kap 228oo,-ft-ot és én 3000,-ft létfenntartási dijat havonta, de azt is csak áprilisig kapjuk. Januárban kértünk rendkivüli segélyt, abból tudtunk valamennyi fát. . Ha csak tartós élelmiszert kapnánk, tisztitószereket, tisztálkodási szereket, az is nagy segitség lenne. Jelenleg ott tartunk , hogy két-három csekk van függőben, amit még fel kellenne adni, de sajnos nincs miből..
A ház ahol most albérletben lakunk eladó, 5,3 millió ft-ért, már egy éve itt lakunk, volt egy lehetőség, hogy valahogy a családon belül meg tudjuk oldani, hogy le tudjuk foglalózni a házat, de sajnos nem sikerült. Tavaly decemberben majdnem eladták a fejünk felől a házat, nem is tudom, hogy hova tudtunk volna költözni. Ha legalább le tudnánk foglalózni, 10 %-al a házat, ez 53o.ooo,-ft, lenne akkor már megnyugodhatnánk valamelyest. Mivel mi bar-listások vagyunk, hitelt nem kaphatunk.
de folyamatosan keressük a munkát, addig nem nyugszunk,mig munkahelyünk nem lesz. Keressük a lehetőséget, hogy ha részletekben is, de meg tudjuk venni ezt a házat. De az elinduláshoz segitségre lenne szükségünk. Ha bármennyivel is tudnának nekünk ezügyben segiteni.

A Családsegítővel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ott is nyilván vagyunk tartva.

Kérem, ha bármiben tudnának nekünk segiteni, akkor válaszoljanak nekünk.

email kalmikabab@cirteomail.hu

(Aranka, 2013.03.01 15:02)

Szép napot kívánok segítséget szeretnék kérni egy 1 éves kisfiam nevelem férjem munkát sajnos nem talál szorgalma lenére sem nehéz körülmények között élünk a gyes -ból amit én kapok a kicsire azaz 37 ezer ft bol amiól az albérletet is fizetnünk kel ezért nem tudok ételt venni hogy jol lakhasunk és ruháin is csekély minőségben vannak minden segítséget szívesen elfogadunk nagyon szépen köszönöm

amri41@citromail.hu

(Ambrus, 2013.02.26 17:51)

Olyan személyt keresnék. Aki 3 000 000 Forintot tudna adni. Vállalkozás elindításához 2 hónapra.

6931 Apátfalva

(Szabó Diána, 2013.02.23 19:08)

Munkát szeretnék,hogy eltudjam tartani 2 gyerekem!!Makóm.

b1982@citromail.hu

(Ha valaki Tud kérem segítsen!, 2013.02.21 11:48)

Szeretnék segítséget kérni ha valaki tud,mert hó végére semmi pénzünk nem marad hogy ha valaki hideg élelmet fel tudna ajánlani azt nagyon megköszönném a két kisgyermekem nevében,tudom hogy szégyen itt kérni de mást nem tehetek,dolgozok de se előleget nem kapok sem más segítséget.ha tudnak segíteni kérem irjanak a b1982@citromail.hu-ra segítségüket előre is köszönöm.

zsolt.keres72@gmail.com

(Zsolt, 2013.02.21 07:27)

Szép napot mindenkinek!

Érdeklődni szeretnék,hogy valóban lehet vagy szabad itt anyagi segítséget kérni?

ilonka0407@freemail.hu

(szöllősi györgyné, 2013.02.19 15:57)

sziasztok én egy 3 gyermekes anyuka vagyok , nagyon elvagyok keseredve mert 2.5 éve váratlanul a én is és a kisfiam aki most hat éves nagyon betegek lettünk ezért én elveszítettem a munkámat mert ő egy nagyon ritka gyógyíthatatlan beteg oviba se járhat , idáig azt hittem egyedül megoldok mindent de sajnos nemsikerült ,8 hónapja nincs áramunk az egy főre jutónk 15000ft az önkormányzat nemsegít , nincs tüzelőnk se vizünk a utcában van kint csap onanhordom ha nemlátják a szomszédok mert némelyik ember írígy azt hiszik spórolni akarok :) ez nem átverés mind igaz ! Bizonyítom ha kel. ! Ha bárki tudsegíteni kérem írjon de sajnos csak heti egyszer tudom megnézni egy ismerősnél úgy h fogok visszaírni csak nem azzonnal előre is köszönöm. Email cím: ilonka0407@freemail.hu

Levelek,virág ut 16

(Bakos Mihályné, 2013.02.13 09:24)

sziasztok.segitcségeteket szeretném kérni, 4 gyereket nevelünk és gyerekruhákat szeretnék kérni, ha tudtok segitcsetek van egy 16 éves, 14 éves, 12 éves lányom, és egy 4 éves kisfiam nekik szeretnék kérni,elöre is köszönöm

2531 Tokod Malom u. 1.

(Horváthné Várpalotai Adél, 2013.02.06 13:47)

Mindenkit üdvözlök, aki megnézi ezt a segély kérést! Rólam annyit, hogy 35 éves anyuka vagyok, a kisfiam 6 a kislányom 3 éves. Sajnos mi is a devizahitel áldozatai vagyunk. Olyannyira rossz a helyzetünk, hogy már enni valóra sem jut. A ház havi törlesztője elviszi a férjem jövedelmét, az én jövedelmem pedig a családi pótlék, ami a gyerekekre sem elég. A tüzelőt naponta a gyerekekkel járok összeszedegetni, ami mennyiségileg arra elég, hogy esténként langyosak a radiátorok. Fázunk, de jól felöltözünk, így átvészeljük. Reméljük lassan megérkezik a jó idő! A házunk állapota meglehetősen katasztrofális, ezért szeretnék kérni segítséget olyan emberektől, esetleg vállalkozóktól, akiknek nem okoz nehézséget a segítségnyújtás. Építő anyagokra lenne szükségünk, mert már veszélyessé vált a házunk. Téglára, gerendákra, tetőlécekre, cementre, sóderre, szigetelő anyagokra, csemperagasztóra lenne s.o.s szükségünk!!! Tető cserépre régen sikerült szert tennünk, viszont azóta is raklapokon áll az udvaron. A tetőt a szentlélek tartja, a gerendák töröttek, téglákkal vannak kitámasztva. A tető lécek szintén töröttek, hiányosak. Minden esőzésnél folyamatosan beázunk több helyen. A nyílászárók olyanok mintha nem is lennének. (A folyosón elfagynak a növények) a szobákban lebeg a függöny és fúj a szél. Csukott ablaknál is lehet szellőztetni. Tudom ez viccesen hangzik, de a rengeteg rossz közt az ember már csak kínjában is viccelődik, pedig alapjában véve, egyáltalán nem az!!! A befizetésekre váró csekkek hegyekben állnak, de élelmiszerre sem jut, nemhogy ezekre. A vizet ma reggel akarták szűkíteni, de sikerült megbeszélni az illetékessel, hogy pár nap múlva valamennyit törlesztünk a felhalmozódott összegből. Azt még nem tudjuk miből, de legalább még pár napig van vizünk. A villanyszámlával sajnos ugyan ez a helyzet. A napokban kapjuk meg a kikapcsolás pontos dátumát. Fogalmunk sincs mitévők legyünk. Már minden lehetséges dolgot pénzé tettünk. A kislányom március 21-én tölti be a 3-at. Dolgozni nem tudok menni, mert nincs kire hagyni őket. Oviba sem tudom indítani, mert nem tudom neki fizetni. Eddig a kisfiamét is a család összedobta, de ez mostanra már megszűnt, mert már nekik sincs. Őt is el kell hoznom ebéd elött, mert nem tudom fizetni neki. Eddig legalább ő evett naponta egyszer főt ételt. Nem tudok kihez fordulni, nincs más reményem, csak Önök. Tudom, rengetegen kérnek segítséget, és azt is, hogy vannak nálunk sokkal rosszabb körülmények közt élők, de én úgy gondolom, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb!!! Az építő anyagra nagyon nagy szükségünk van, hogy lakhatóvá tehessük az otthonunkat, ami biztonságot ad a gyerekeknek! Ha Valaki azonban anyagiakban tudna segíteni, akkor kérném erre a számlaszámra megteheti, amiért örökké hálásak leszünk!: 11773401-00636263 Tisztelettel és köszönettel, Horváthné Várpalotai Adél és Családom. Tel:06309990659

Ingyen elvihető bútorok

(Gyalog János, 2013.02.06 08:36)

4 db-os szekrénysor (használt, javításra szorul) és egy rekamié (használt) ingyen elvihető a metró Pöttyös utcai megállójánál lévő lakásból.

eniko.078@citromail.hu

(enikö, 2013.01.30 09:52)

4gyermekes anyuka vok segitséget keresek élelem gyerek ruha legyen valaki az angyaiun s segitsen rajtunk 06306288351

Re: eniko.078@citromail.hu

(Johanna, 2013.01.31 10:21)

Mekkorák a gyerekek?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81

Következő »