Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

Ez itt egy Ötletbörze !

 

Segítséget kérnék attól aki ezt olvassa.

 

 

Ha van valamilyen ötlete arra, hogyan juthatnék 3 hónapon belül 700 ezer Forinthoz azt kérem írja le hozzászólásban.

 

 

Mindenkinek megköszönöm előre is a válaszát.

 

 

Nekem most ez jutott eszembe.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

6900.makó meskó u 32

(pallaginé moni, 2010.10.06 20:20)

én is segitséget szeretnék kérni!aki tud tüzelőt felajánlani nekünk azt nagyon megköszönném,mert albérletben lakom a 10 hónapos kislányommal egyedül és a kiadásain után már élelmiszerre is csak havi 8 ezer forintunk marad .igy atüzelőre már nem tudok félre tenni.kérem szépen a segitségüket,mert jön a tél és fázni fogunk.bármilyen más segitséget is elfogadok amire egy ekkora kislánynak szüksége lehet.pl:tartós élelmiszert is a fenti cimre.megértéseteket és a segitséseteket előre is köszönjük móni és napsugár!!

Re: 6900.makó meskó u 32

(segíteni szeretnék, 2014.08.27 10:19)

Kedves Pallaginé Móni!

Érdeklődnék, hogy 2014-ben jobbra fordult e a sorsuk, vagy esetleg még mindig szükségük van segítségre?
Válaszát köszönöm!
ui: persze ha jobbra fordult a sorsuk, lehet, már nem is nézi ezt az oldalt
Üdvözlettel:
A.

mikelisaloanfirm@live.co.uk

(Mr.Mike Lisa, 2013.06.18 01:07)

Mi pénzügyi támogatást nyújt azoknak, akiknek szükségük van a hitel, és adnak hitelt, a kamat 3%-kal nőtt. Tesszük a kölcsönt az alábbi kategóriákban: autó hitel, iskola kölcsön, lakáshitel, üzleti hitelek és a fogyasztási hitelek. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben mikelisaloanfirm@live.co.uk és kap vissza hozzánk az alábbi információkat:

neve:
Sex:
Kor:
Telefonszám:
foglalkozás:
cím:
állapot:
ország:
Szükséges összeg:
Hossza Hitel:
Célja hitel:

Így akarom, hogy jöjjön vissza velünk, így mi is az átadást a kölcsönt is.
jóindulattal
Mr.Mike Lisa

Re: mikelisaloanfirm@live.co.uk

(veddvidd28, 2013.11.20 19:59)

Nekem kellene de előre nem fizetek mert az átvágás

devecserivasaros@freemail.hu

kölcsön

(veddvidd28, 2013.11.20 19:57)

Olyan embert /magán/keresek aki adna nekem kamatra kölcsönt.Email devecserivasaros@freemail.hu

3021 Lőrinci Hámán Kató 22

(Bolyki Andrea, 2013.05.02 18:42)

A terhességem alatt nem csak én a párom is elveszitette a munkáját és azóta is álláskereső.Az egyik kisfiam május 4.én lesz 4 éves most lesz a szülinapjamásik most 2013 március 18.-án született császármetszéssel.Most ebben a hónapban csak a 22800ft-ból élünk 4-en és családi meg gyermekvédelmi ezért tartós élelemre,ujszülött pelenkára,tápszerre lenne nagyon nagy szükségünk sürgősen 3021 Lőrinci Hámán Kató 22 Bolyki Andrea grey16@freemail.hu Tisztelettel Bolyki Andrea

szeretnék

(tcmanomama@gmail.com, 2011.03.28 17:45)

szeretnék tartós élelmet kérni mivel közeleg a Húsvét és nekünk nem lesz semmi. Akármit szívesen fogadok amiből lehet főzni. Jó lenne egy kis édesség is a kisfiamnak és mosószer. Kérem aki tud segítsen.Köszönöm.

Re: szeretnék

(tcmanomama@gmail.com, 2013.03.16 14:12)

Most olvastam a 2010-ben írt levelét a www.segitsegnelkül.eolda.hu oldalon.
Szeretném ha írna mostani helyzetéről: Változott pozitív irányban az élete? , vagy még mindig nehéz körülmények között él.? Kérem írjon, szeretnék Önnek és gyermekének segíteni.
Tisztelettel : Bakosné Anikó

2230.Gyömrő Kossuth tér

(Katalin H., 2010.10.26 10:40)

Szép napot mindenkinek!
Végetlenül keveredtem ide,végső elkeseredésemben.
Egy olyan ember vagyok aki mindig feláll még akkor is,ha nincs remény.Szomorúan olvasom,hogy az én bajom az ország baja,hiszen éhező emberek vannak Magyarországon és ez senkinek sem tűnik fel.
Az én életem is megváltozott amikor ez év márciusában elküldtek a munkahelyemről.Amíg segélyen voltam,találtam munkát ami pár hónap után elküldtek.Nagyon szeretnék dolgozni,de nem találok munkát.Azzal szembesülők mindenhol,hogy 49 évesen ,nőként az utolsó vagyok a sorba aki munkát kap.A nyugdíj korhatárt nem én állapítottam meg.Sajnos semmiféle kölcsönt és segítséget nem kapok sehonnan.már én is ott tartok,hogy a számlák behajtásra kerülnek.Én 10 éve egyedül nevelem a gyerekem és a jelen pillanatában csak a családi pótlék az összes jövedelmünk a 18 éves fiammal aki még tanul.Soha nem kaptam gyermektartást mert a vityiló amiben élünk közös tulajdon a volt férjemmel.Vizünk nincs fél éve mert a vezeték elromlott és a vízművek nem hajlandó megjavítani mondván ez az én feladatom.Mondanom sem kell közkutak nincsenek a szomszéd ad vizet aki több száz méterre lakik.A fiam elmenne dolgozni ,de már arra sincs pénz,hogy munkát keressen.Az összes vagyonunk a szó-szoros értelmében 4000 forint amit beláthatatlan időre kell beosztanunk.Fűtésünk már év eleje óta nincs.Fával fűtünk,de már a kertben lévő összes fát kivágtam amit kézi erővel lehetett.Már lassan egy éve csak kenyéren és tejen élünk,el lehet képzelni milyen alul táplált a fiam aki ráadásuk 180cm és 50 kiló.Komolyan nem szeretnék koldulni csak dolgozni.Nekünk nincs se szülő,se barát aki segítene mert a szegénység elkergette őket...hisz ők is szegények vagy meghaltak.Soha nem hittem volna,hogy abba a helyzetbe kerülök,hogy a gyerekemnek azt kell mondani,hogy nincs ennivaló.Eddig 3 nap volt a leghosszabb idő amíg nem volt mit enni ....úgy jártam dolgozni,hogy szédelegtem az éhségtől....most mi lesz,nem tudom....eddig minden akadályt legyőztem megmutattam a gyerekemnek ,hogy a jég hátán is lehet élni.Már régen nincs társam se mert a gyerekem taníttatásának és nevelésének szenteltem az életem.Tudom most sokan azt gondolják hazudok és panaszkodok,de nem így van.Még az iszapkatasztrófa bármelyik áldozatával is szívesen cserélnék és ez nem túlzás.Bárki megmutathatja,ha meri hogyan kell nem éhezni.Egy hétre meghívom magamhoz...utána ítélkezhet.Sajnos tudomásul kell vennünk,hogy a modern népirtás áldozatai vagyunk.Bár életképesek vagyunk ellenben a gazdagokkal,de a mai pénz centrikus világában esélyünk sincs a túlélésre.Emberség,szeretet,barátság .....eme szavakat ki lehet törölni a magyar szótárakból.Talán tenni kellene valamit....ha összefognánk,vajon tehetnénk a szegénység ellen.Persze nem gyűjtögetéssel mert az nem egészében érkezik meg a címzettnek.Megkönnyebbültem egy kicsit....köszönöm,hogy elolvastad.Jobb és boldogabb napokat a rászorulóknak!

Re: 2230.Gyömrő Kossuth tér

(oberkersch ferenc, 2013.03.12 20:34)

Szia
Mi is ilyen nehéz helyzetben vagyunk és többen kitaláltuk hogy csinálunk egy közösséget együtt könnyebb ha érdekel a dolog írj
az oberkersch@citromail.hu címre

?????

(B.-né Mari, 2012.11.03 20:35)

Sziasztok!

Cserélni szeretnék.
Kb.80-as méretig tudok babaruhát adni.
Szükségem lenne egy 14kg.-os babának pelenkára,cumisüvegre.
Néhány sötét színű,vastag pamut zokni (38-40) is nagyon jól jönne.

Akinek nincs szüksége a cserére kínált babaruhákra,de megteheti,és szívesen segítene,úgy tartós élelmiszer,esetleg élelmiszer-utalvány is sokat segítene rajtam.

Mindenkinek köszönöm,aki megtisztelt hogy elolvasta,esetleg segít!

Biskupice 170 ,Bskupice. pos.Filakovo 98601 Szlovakia

(danyi olga , 2012.01.16 19:18)

kerem szepen segitcsenek aket gyermekemen van egy 7 eves lanyom meg egy6 eves sujos beteg kis fijam aki sajnos toloszekre kenszerul , nagyon nehezen tudunk megelni kerem segitcsen valaki mert mar nemtudom hogy kihez fordulhatneksegitcsegert .nagyon nagy szugsegunk volna elelemre ruhakra tuzifara vagy barmit elfogadnek csak konyorgom segitcsen vegre valaki mert mar nagyon elvagyok keseredve hogy milesz a gyermekeimel .nagyon szepen koszonuk minden segitcseget.

Kaposvár, Kanizsai u.12

(Nemes Edit, 2010.08.30 10:59)

Ha anyagi gondjaid vannak, van rá megoldás!
Ne vagyél fel hitelt, fektess be először csak 10 dollárt, és fél év alatt nagy összegre tegetsz szert!
Egy internetes amerikai bank érkezett magarországra!
www.sevendaywealth.shp.hu Szinte hihetelten! Minden hétfőn mennek a webkonferenciák!
Tanulj meg a neten bankolni!

ötlet

(Anya, 2010.06.21 16:54)

Sajnos ötlete senkinek sincs :(

Én is csatlakozom

(Anya, 2010.06.11 13:38)

Nekem 150 ezerre lenne szükségem az elmaradt számlák kifizetésére,de esélyt se látok azok rendezésére sajnos csak egyre jobban gyűlik : (

csatlakozom

(coolzsu, 2010.05.31 12:53)

kéne nekem is! nem luxusra, hanem a számlák kiegyenlítésére, a hitelhátralékok törlesztésére stb.... de vhogy nem nagyon terem a szekrény tetején, munkával meg manapság nem lehet annyit keresni, hogy a rezsire elég legyen...tisztességes úton tutira nem lehet!